OM NATURVOGTERNE

Et fællesskab som passer på vores lokale natur

NATURVOGTERNE i Dragør er en frivillig forening stiftet af Lennart Løftberg ved første ordinære generalforsamlig d. 21. februar i 2021. Foreningen bliver tegnet af Formanden, Pia Werther Jeppesen, og drives af en på generalforsamlingen valgt bestyrelse.

Pia Werther Jeppesen

Bestyrelsesformand

Pia arbejder til dagligt med HR. Pia er en del af naturvogterne, fordi hun synes, at det er vigtigt, at vi hjælpes med at fjerne affald fra naturen.

"Vi brænder allesammen for naturen dog på forskellige måder. Nogle brænder for affaldsminimering, andre artsdiversitet, sankning, svampe, fugle mv. Det er vores styrke og naturens gevinst, at vi anskuer det at passe på naturen forskelligt".

Pia Werther Jeppesen

Hvordan vi arbejder

For vores fælles natur

Vi har et fælles ansvar for at passe på vores natur her og nu og til de fremtidige generationer, hvorfor vi tror på at mobilisering af civilsamfundet er vejen frem. Vi inddrager så mange mennesker, der har lyst til vores aktiviteter og alle kan deltage uanset om, man er støttemedlem af foreningen eller ej.
Igennem fælles aktiviteter såsom affaldsindsamling på land og til vands, som fællesspisning, sankning mv., kan vi sammen skabe nye måder, vi kan passe på vores natur og forhåbentlig kan de enkelte aktive og deltagere give gejsten for naturen videre til egne netværker o.s.v., så interessen for at passe på vores fælles natur spredes som ringe i vandet.