Du er inviteret til Naturvogternes Generalforsamling 2024

Dato & Tid: Tirsdag d. 21. maj 2024, kl. 19:00
Sted: A.P. Møllers Alle 9C, Dragør (fri parkering)
Vært: Trine Skov

Tilmeld dig via Facebook her.

Dagsorden

Om Naturvogterne

Formand: Pia Werther Jeppesen
Grundlagt: 21. februar 2021 af Lennart Løftberg

Naturvogterne i Dragør er en passioneret, frivillig forening dedikeret til at fremme bevarelse og beskyttelse af vores fælles natur. Vi er drevet af et fælles ønske om at tage hånd om miljøet og sikre en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Vores aktiviteter er åbne for alle, og vi værdsætter mangfoldigheden i de måder, hvorpå medlemmerne bidrager til foreningens arbejde.

Vores Mission

For Naturen:
Vores mission er at samle frivillige for at beskytte vores værdifulde natur. Vi tror på, at mobiliseringen af civilsamfundet er afgørende for at skabe en bæredygtig fremtid. Gennem vores forskelligartede aktiviteter, der inkluderer affaldsindsamling på land og til vands, sankning, fællesspisning og naturvandringer, arbejder vi for at inspirere andre til at tage ansvar for miljøet.

Vi inddrager mennesker fra alle samfundslag, uanset om de er medlemmer eller blot støtter vores arbejde, da vi mener, at et fælles engagement er afgørende for at skabe en positiv indvirkning. Vores arrangementer har som mål at øge bevidstheden om naturbevarelse og sprede glæden ved at tage sig af miljøet som ringe i vandet.

Bliv Medlem

Vil du gøre en forskel og støtte vores mission? Så kan du blive medlem ved at sende 100 kr. til MobilePay nr.: 398939. Husk at angive din e-mailadresse ved overførslen, så vi kan sende dig opdateringer om vores events, generalforsamling og kommende aktiviteter. Som medlem vil du også få stemmeret ved vores årlige generalforsamling, hvor vi former fremtiden for vores forening.

Formandens Vision

“Vores Styrke:
“Vi brænder alle for naturen, hvad enten det handler om affaldsminimering, artsdiversitet eller sankning. Det, der gør os unikke og stærke som forening, er vores fælles passion og engagement for at beskytte naturen på forskellige måder. Vores forskelligheder er vores styrke, og de gavner naturen, når vi sammen arbejder for dens bedste,” siger Pia Werther Jeppesen, formand for Naturvogterne.

Ved at bygge bro mellem forskellige perspektiver og interesser skaber vi en synergi, der gør os i stand til at tackle miljømæssige udfordringer fra mange vinkler. Vores mål er at give folk en stemme og ressourcer til at tage del i bevarelsen af vores smukke natur.”

Tilmeld dig via Facebook her.