TUREN KL. 10.00 ER UDSOLGT

 

Kom på sælsafari med Naturvogterne

Naturvogterne har i samarbejde med Dragør Ungdomsskole igen i år planlagt sælsafari.

Vil du være med til en uforglemmelig dag på vandet sammen med Christoffer Søe, der er skoleleder hos Dragør Ungdomsskole, så meld dig til arrangementet her på vores Facebookside. Det er først til mølle!

Med Christoffer som guide arrangerer vi to ture af to timers varighed i Ungdomsskolens speedbåd lørdag den 25. juni 2022 klokken 12.00-14.00.

Turen går til sælreservaterne ved Saltholm. Her bor spættede sæler og Danmarks største rovdyr gråsælen. Begge arter er fredet, men hvis vi er heldige, så svømmer de hen til båden, så vi kan opleve dem tæt på. Hvis ikke så er der mange andre spændende ting at opleve på turen herunder et fantastisk dyre- og fugleliv, Øresundsbroen, Peber- og Saltholm og undersøiske rev, hvor der er gået en ubåd på grund.

Der er max. plads til 8 personer pr. tur, så skynd dig at tilmelde dig og evt. din familie. Turen koster kr. 100,00 pr. person og dækker benzin på turen.

Tilmeldingen sker ved at overføre penge til MobilPay nummer 398939. I kommentarfeltet bedes du skrive ”Sælsafari” samt navn/navne på tilmeldte deltagere og hvilken tur, du/I ønsker at deltage på. Det er som nævnt først til mølle og ved for mange tilmeldinger, så sender vi naturligvis pengene retur. Mindre børn er meget velkomne på turen, hvis de følges med en voksen.

Hold også øje med vores Facebook side til august, hvor vi planlægger en rundtur på Saltholm. Mere om det senere!

Støt Naturvogterne!
Bliv støttemedlem for kr. 100,00 om året. Du kan indbetale beløbet på MobilPay 398939. Skriv dit navn og adresse ved indbetalingen.