Naturvogterne Dragør inviterer alle borgere, foreninger og andet godtfolk til havnerengøring den 19. juni 2022, hvor vi rydder op i fællesskab både under og over vandet.

Der vil være dykkere fra Dragør dykkerklub og Københavns dykkerklub, kajakker i vandet fra Dragør Kajakklub og Kajakklubben Pilen. Roklubben og bådlauget i Dragør Havn, vores nye Muslingerepublikken og mange andre gode foreninger i og omkring havnen dukker også op for at deltage i havnerengøringen denne dag.

Vi mødes ved Ungdomsskolens Maritime Hus, lige til venstre før overgangen til Dragør Fort. Ungdomsskolen lukker deres hus op, så du og din familie kan låne fiskestænger med magneter, snappere, fiskenet, kajak, kano og meget andet.

Naturvogterne står klar til at udlevere affaldssække fra Havmiljøvogterne, der vil både være poser til de voksne og børnene.

Programmet ser ud som følger:

Kl. 10.00-10.30 Briefing frivillige under vandet og på vandet

Kl. 10.30-11.00 Briefing frivillige på land

Kl. 12.00-14.00 Aflevering af affald i container og køb af is, mad og drikkevarer.

Uganda Is kommer forbi med deres flotte isvogn. Backstage Burger åbner deres food truck, så sultne indsamlere kan få noget at spise efter indsamlingen. Begge vogne vil stå klar på fortet fra kl. 12.00. Noget af overskuddet for salget går til Naturvogternes fortsatte arbejde for vores skønne natur i Dragør.

Vi glæder os til at se dig, din familie, naboer og venner.

 

Ønsker du at være en del af Naturvogterne Dragør, støtte os og deltage i nogen af vores aktiviteterne, så kan du finde os på vores Facebookside, på Instagram eller vores kommende hjemmeside Naturvogterne.dk